keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Lastenvaatteista - POMPdeLUX

Eihän tämä tietenkään mikään lastevaateblogi ole tai tule olemaan, mutta sattuneesta syystä lapsiin(kin) liittyviä asioita käsittelee :) Oma poikani siis päätti juuri ensimmäisen luokkansa ja äiti taas ajoissa huomaamaan, että sopivaa kesäkampetta ei oikein ole. Ei kyllä toisaalta oikein sitä kesääkään vielä.

Jo useampi kesä sitten...
Olin aikaisemmin oikein lastenvaateshoppaholisti, mutta nyt tuokin asia on rauhottunut ja asettununt uomiinsa ja kuten omassakin vaatetuksessani, myös poikani vaatetan ennemmin laadullisin kuin määrällisin kriteerein. Toki jotain perusaluspaitoja ja -housuja on oltava myös määrällisesti riittävästi, mutta mitä iloa niistäkään on, jos laatu on kuraa? Mutta tässä(kään) asiassa laatu ei tarkoita aina kallista. Parhaat aluspaidat löytyvät kokemuksiemme mukaan Hennesiltä. Muutamassa muussa merkissä on saumat alkaneet kiertämään tai kangas venymään äkkiä. Poika ei itse kyllä vaateasiaan tuumaa juuri juuta eikä jaata, kaikki käy...


...paitsi mekkoja pitäisi kuulema olla enemmän! :D


Kun poikani oli pienempi, suosin tosi paljon Småfolk:a ja Me&I:ta, mutta viime aikoina kuosit ovat käyneet hiukan lapsekkaiksi kouluikäiselle ja Me&I:n laadustakin jouduin niin monta kertaa reklamoimaan, että en sieltä ole enää pariin vuoteen mitään tilannut. Polarn o Pyret on ollut kestosuosikkeja niin pienemmän kuin jo isommankin vaatetuksessa ja esimerkiksi kaikki sukat ja sormikkaat haemme sieltä. Sisävaatteitakin monesti löytää kivoja ja laatu on (yleensä) ollut priimaa. Löydän myös AlbaKidsiltä ja NovaStarilta helposti pojalle mieluisia releitä. Villervallalta on meillä paljon alus- ja yövaatteita ja kivoja paitoja. Ticket to Heaveniltä on ostettu monet ulkokamppeet, kuten myös ihan tuttavalliselta Reimaltakin.


Useita suosimiani lastenvaatemerkkejä vain yhdistää se, että ne ovat hieman tyyriitä. Sinällään maksan kyllä laadusta, mutta kun keltainen viidenkympin paita menee äitinpäivän tiskirättejä värjätessä molempia hihoja myöten vihreään kangasväriin, niin eh...




Uusimpia lastevaatetuttavuuksiani on Pomp de Lux suunnilleen vuoden takaa. Katsoin sivut netistä, tilasin tutun kautta kotikutsut ja voioi, mitä vaatteita! Niin mukavan rennon, mutta siistinoloisia ja hyvin kohtuuhintaisia. Ja näin alennusmyyntien aikaan entistäkin edullisempia. Siispä suuntasin tekemään kesävaatetilausta sinne ja seuraavanlaista lähti matkaan:

Kaikki kuvat: http://www.pompdelux.com/fi_FI/
Saattaa tosin olla, että yhdet sortsit jää vielä pois, kun ei niitä nyt ehkä kuitenkaan niiiiin paljon tarvitse. En vaan osaa päättää, että mitkä. Keltaiset haluan joka tapauksessa, niin valkoiset ehkä jätän aran värin vuoksi pois. Jalkapallohullulla pojalla ne olisivat nurmivihreässä aika pian. Tykkään vaaleista ohuista pitkähihaisista paidoista lapsilla kesällä. Ne suojaavat mukavasti herkkää ihoa olematta aivan kamalan kuumia.

Ei kommentteja: